Prijs Deur

Deur prijs

Wanneer u een huis wilt renoveren of een nieuw gebouw gaat bouwen, is het altijd belangrijk om na te denken over de deuren die in uw huis moeten worden geplaatst. De deur is natuurlijk een heel belangrijk onderdeel van het huis en kan veel kosten. Bent u van plan om thuis een deur te realiseren, maar wilt u eerst de gemiddelde kostprijs die hiervoor in rekening wordt gebracht in detail weten? Wij zetten de gemiddelde kosten van deuren graag voor u op een rij.Wat is de prijs van de deur?

De gemiddelde kosten van de deur zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Hierbij onderscheiden we het materiaal van de deur, inclusief de afmetingen die de deur moet hebben. Dit alles betekent dat het prijskaartje van de deur sterk kan variëren. Een simpele deur is al te koop voor zo'n 300 euro, terwijl een dure deur met een lange levensduur misschien wel duizenden euro's of meer kost. In ieder geval lijsten we eerst het kostprijsverschil op tussen de verschillende materialen waaruit de deur kan worden gemaakt.

Hoe groter en breder de poort, hoe hoger de logische kosten. Voor een deur van 2,2 vierkante meter betaal je straks zo'n 1.750 euro. Houd er rekening mee dat btw en deurmontage bij deze prijs zijn inbegrepen.

prijs deur