Prijzen Ramen

Raam prijs

Nieuwe ramen zijn een echte investering. Als u de verschillende opties en materialen begrijpt, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.Gemiddelde prijs van ramen

De prijs van ramen wordt vooral beïnvloed door de materiaalkeuze. Elk type materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder vindt u de gemiddelde prijzen van verschillende materialen.

Plastic

PVC is het goedkoopste materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. PVC-ramen hebben weinig onderhoud nodig en kunnen lang worden gebruikt. Ze hebben ook warmte- en geluidsisolerende effecten. Je kunt ze in hout of aluminium look maken. Het nadeel van kunststof ramen is dat ze bestand moeten zijn tegen hoge temperaturen. Kunststof kan niet tegen extreme hitte. Gemiddelde prijs: (inclusief BTW, HR++ glas en montage)

Hout

Het hout straalt authenticiteit en warmte uit. Wanneer u kiest voor houten ramen, verandert de uitstraling van uw woning volledig. Je kunt ze kopen in hardhout en zachthout. Ze zijn gemakkelijk te bewerken en te herstellen. Daarnaast hebben ze ook nog eens een goede isolatie. De nadelen van houten ramen zijn kosten en onderhoud. Je moet ze om de paar jaar opnieuw schilderen. Hun levensduur is ook iets korter dan die van PVC. Gemiddelde prijs: (inclusief btw, HR++ glas en plaatsing)

Aluminium raam

De aluminium ramen hebben een moderne uitstraling. Daarom zijn ze het meest geschikt voor smalle huizen. De prijs van aluminium is vrij hoog. In ruil daarvoor krijg je monturen die lang meegaan (gemiddeld 40 jaar). Daarnaast heeft het ook anti diefstal en brand beveiligingsfuncties. Ten slotte zijn ze ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Aluminium zal niet rotten of roesten. Daarnaast zijn ze ook stabiel van formaat. Gemiddelde prijs: (inclusief btw, HR++ glas en plaatsing)

Staal

Qua uiterlijk passen stalen ramen goed bij industriële gebouwen. Ze brengen een industriële sfeer in het gezin. Ze zijn echter ook zeer geschikt voor gezinnen op het platteland. Vanwege hun hoge draagvermogen worden ze ook vaak gebruikt in commerciële gebouwen. Staal is een van de duurste raamsoorten. Gemiddelde prijs: (inclusief btw, hr++-glas en plaatsing)

Het belang van hoog isolerend glas

Kiest u voor nieuwe ramen, dan koopt u best direct efficiënt glas. Zo weet je zeker dat er geen warmte verloren gaat. Op de lange termijn merk je dit zeker op je energierekening. Doordat u op deze manier relatief weinig energie kwijt bent, kunt u uw investering binnen 6 tot 7 jaar terugverdienen.

prijzen ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571