Beste Kwaliteit Pvc Ramen

Hoe herken je PVC-ramen van hoge kwaliteit PVC?

Iedereen wil toch de beste PVC-deuren en -ramen installeren? We geven veel twee waardevolle tips voor het identificeren van het beste raam.



Dikte raamprofiel

Voordat u een raam koopt, is het belangrijk om te kijken naar de doorsnede van het raamprofiel. Er moeten PVC-stalen in de showroom zijn om te bekijken, of u kunt verkopers zoals bouwbedrijven/turnkey-bedrijven vragen om stalen van PVC-ramen bij u thuis te brengen. Let goed op de dikte van het profiel. Als de minimale dikte van de buitenzijde 4 mm is, is er sprake van een hoogwaardig profiel. De stevige wanden maken het profiel slag- en stootvast.

Hoogwaardige anti-ultraviolette folie

Op PVC-deuren en ramen kan anti-ultraviolette folie worden aangebracht. Het is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. De kleurechtheid van de folie en een goede hechting op het profiel zijn erg belangrijk. Door de invloed van zonlicht kunnen folies van slechte kwaliteit verkleuren en van het profiel vallen. Vraag de verkoper naar de garantie van de film. Een goede aluminiumfolie is Renolit aluminiumfolie. Dergelijke films hebben in de loop der jaren hun waarde bewezen. Ze zorgen ervoor dat het PVC-profiel bij warm weer tot een minimum krimpt en uitzet.

beste kwaliteit pvc ramen