Ramen Pvc Kopen

PVC-ramen, u wint in elk aspect

Tegenwoordig wordt in meer dan de helft van de gevallen gekozen voor PVC in plaats van aluminium of hout. De reden ligt voor de hand: PVC-ramen zijn zuinig, gemakkelijk te onderhouden (je hoeft ze niet te schilderen en ze zijn gemakkelijk schoon te maken) en zeer duurzaam. PVC is niet langer alleen wit.3 redenen om PVC-ramen te kopen

Kunststof ramen zijn een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor hout of aluminium buitenschrijnwerk. Bovendien is PVC het meest kosteneffectief.

Langdurig

In vergelijking met andere materialen heeft kunststof PVC een zeer lange levensduur. In vergelijking met materialen als hout of aluminium bereikt PVC moeiteloos een langere levensduur. PVC heeft ook een langere levensduur en vereist bijna geen onderhoud. Ook hoef je je geen zorgen te maken over lelijke verkleuringen.

Waar voor je geld

De productiekost van PVC is relatief laag en daar heb je als consument zeker profijt van. PVC-ramen zijn meestal duurder dan hout, maar veel goedkoper dan aluminium. Omdat PVC van zo'n hoge kwaliteit is en een bijzonder lange levensduur heeft, kunnen PVC-ramen de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Milieuvriendelijke productie, natuurlijke isolatie Door te kiezen voor PVC-raamprofielen, helpt u het milieu: Ons bedrijf recycleert oud PVC tot nieuwe raamprofielen. Zo gaan er minder waardevolle grondstoffen verloren.

ramen pvc kopen