Prijzen Pvc Ramen En Deuren

Deur- en raam kosten

Zijn uw huidige deuren en ramen dringend aan vervanging toe, of wilt u nieuwe deuren en ramen om de energierekening te verlagen? Nieuwe deuren en ramen zijn nog steeds een serieuze investering, maar de investering is het altijd waard. Omdat je bespaart. Hoeveel moet u schatten voor uw deuren en ramen? Dit is erg veranderlijk. De raammaat en raamsoort die je kiest bepaalt de prijs. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten die komen kijken bij het kopen van nieuwe deuren en ramen.



PVC deuren en ramen prijzen

Van alle materialen is de aankoopprijs van PVC-deuren en -ramen de beste. Wil je een richtprijs, dan koop je vanaf 15.000 euro een regulier herenhuis met alle deuren en ramen vervangen. De prijs van kunststof deuren en ramen varieert sterk, afhankelijk van uw wensen. Denk aan kleur, deur- en raam type, speciale maat, etc. We hopen u duidelijke prijs inzichten te geven door middel van prijs instructies per vierkante meter van verschillende materialen. De gemiddelde prijs van PVC-deuren en -ramen ligt tussen de 700 en 800 euro per vierkante meter, inclusief het plaatsen van PVC-deuren en -ramen, btw en isolatieglas.

Vergelijk aanbiedingen en vind de beste deal

De exacte prijs is daarom afhankelijk van meerdere factoren: het gekozen type nieuwe deuren en ramen, het materiaal en het aantal vierkante meters en de daarbij behorende installatiekosten.

prijzen pvc ramen en deuren