Prijzen Pvc Ramen En Deuren

Deur- en raam kosten

Zijn uw huidige deuren en ramen dringend aan vervanging toe, of wilt u nieuwe deuren en ramen om de energierekening te verlagen? Nieuwe deuren en ramen zijn nog steeds een serieuze investering, maar de investering is het altijd waard. Omdat je bespaart. Hoeveel moet u schatten voor uw deuren en ramen? Dit is erg veranderlijk. De raammaat en raamsoort die je kiest bepaalt de prijs. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten die komen kijken bij het kopen van nieuwe deuren en ramen.PVC deuren en ramen prijzen

Van alle materialen is de aankoopprijs van PVC-deuren en -ramen de beste. Wil je een richtprijs, dan koop je vanaf 15.000 euro een regulier herenhuis met alle deuren en ramen vervangen. De prijs van kunststof deuren en ramen varieert sterk, afhankelijk van uw wensen. Denk aan kleur, deur- en raam type, speciale maat, etc. We hopen u duidelijke prijs inzichten te geven door middel van prijs instructies per vierkante meter van verschillende materialen. De gemiddelde prijs van PVC-deuren en -ramen ligt tussen de 700 en 800 euro per vierkante meter, inclusief het plaatsen van PVC-deuren en -ramen, btw en isolatieglas.

Vergelijk aanbiedingen en vind de beste deal

De exacte prijs is daarom afhankelijk van meerdere factoren: het gekozen type nieuwe deuren en ramen, het materiaal en het aantal vierkante meters en de daarbij behorende installatiekosten.

prijzen pvc ramen en deuren

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571