Schuifraam Pvc Of Aluminium

Het verschil tussen aluminium ramen en PVC ramen

De eerste stap bij het kiezen van een nieuw raam is de materiaalkeuze. Kies je voor aluminium of PVC? Kunststof (PVC) ramen en aluminium ramen zijn populairder dan houten schrijnwerk en domineren nu de markt.PVC is zeer geschikt voor standaard ramen. Dit materiaal is gemakkelijk te onderhouden en is het goedkoopste product voor standaard maat ramen. Om een ​​goede stabiliteit te verkrijgen, moet het worden versterkt met staal. Het is niet geschikt voor speciale vormen en ook niet voor grote raamconstructies, raamkozijnen of balkons. Wil je goed geïsoleerde ramen van beperkte omvang, of als buitenschrijnwerk geen specifieke architectonische uitstraling vereist, dan kun je kiezen voor PVC.

Aluminium ramen zijn uniek in de hedendaagse architectuur, maar ze hebben ook een plaats in vrij traditionele bouwstijlen. Aluminium zorgt voor een grote stabiliteit. Dit maakt grote en slanke raamconstructies mogelijk. De prijs van aluminium ramen is afhankelijk van de mate van isolatie die nodig is voor de ramen. Aluminium ramen vind je in alle RAL-kleuren en varianten. Aluminium wordt niet aangetast door het weer en aluminium heeft bijna geen onderhoud nodig. Meerdere keren per jaar wassen met water en zeep is voldoende. Voordat u een keuze maakt, weegt u best de voor- en nadelen van elk materiaal af. Voor advies over aluminium ramen kunt u terecht in onze showroom bij u in de buurt.

schuifraam pvc of aluminium

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571