Raam aluminium prijs:

Prijs aluminium raam

Behalve dat aluminium ramen heel sterke ramen zijn, hebben ze nog talrijke andere voordelen. Aluminium ramen zijn sterk, duurzaam en onderhoudsarm. Het is bijvoorbeeld niet onredelijk dat Vlaanderen meer kiest voor aluminium. Als u zoekt naar ramen van aluminium, is een van de essentiële dingen de prijs. Dit klopt, want als iets buiten het budget valt voor een renovatie of nieuwbouw, kan dit type raam direct worden uitgesloten. De prijzen van aluminium ramenhangen voor een groot deel af van de afmetingen. Uitvoering bepaald de prijs ook mee, en u kunt kiezen tussen kantel-, vaste en rol-, kantel-, rol- en schuiframen.

 

Wat zijn de prijzen van aluminium ramen per vierkante meter?

De prijs van aluminium ramen wordt meestal bepaald per vierkante meter. Of je nu kleine of grote ramen wilt, dat is natuurlijk een groot verschil, maar over het algemeen is de gemiddelde prijs per woning best goed en geeft het toch een indicatie van de gemiddelde prijs.

Voor aluminium ramen betaal je euro's per vierkante meter. Dat klinkt goed en dat is het ook, maar vergeet niet dat het genoemde bedrag inclusief HR++ glas is, inclusief installatiekosten, belkosten, btw etc. Voor deze prijs ben je gemiddeld voorbereid. U kunt toch proberen geld te besparen door bij meerdere bedrijven offertes aan te vragen. Je kunt vaak tot 20% besparen met deze functie, dus het is zeker de moeite waard om rond te kijken! Onderhoud de kwaliteit en plaatsing van de ramen goed.

ramen aluminium prijs