Prijs Aluminium Deuren

Aluminium deur

Aluminium deuren zijn zeer geschikt voor stijlvolle moderne woningen. Maar ze zijn ook ideaal voor gezinnen op het platteland. Ze zijn erg sterk en gaan een leven lang mee. Omdat er veel keuzemogelijkheden zijn qua afwerkingen, heeft elke woning de juiste combinatie.



Voordelen van aluminium deuren

Aluminium deuren zijn zeer geschikt voor allerlei woningen. Ze vergen zeer weinig tot geen onderhoud. Ook hebben ze een lange levensduur. Aluminium is vormvast duurzaam. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen. Het slanke ontwerp maakt hem zeer geschikt voor gebruik in combinatie met glas. Verder zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aluminium deuren zijn ook eenvoudig te verkrijgen door de keuze uit anti-diefstal deuren. Deze profielen zijn eenvoudig te isoleren. Ook zijn aluminium deuren beter bestand tegen brand. Ze kunnen ook gemakkelijk worden gerecycled zonder hun eigenschappen te verliezen.

Nadeel

Aluminium heeft ook nadelen. Aluminium deuren zijn duurder dan houten of PVC deuren. Ze zijn ook gevoeliger voor corrosie. Verder zijn ze niet helemaal krasvrij.

Aluminium deur prijs

De prijs van een aluminium deur van 2 m x 0,9 m ligt tussen 1150 en 1300 euro. Dit is de kostprijs van een enkele deur, inclusief montage en btw. Vraag een gratis offerte aan. Zo kun je makkelijk vergelijken en direct zien welke aanbieder de meest aantrekkelijke prijzen heeft.

prijs aluminium deuren