Ramen Pvc Antwerpen

Antwerpen PVC raam

Groven biedt een verscheidenheid aan PVC-ramen. Welkom in onze showroom in Antwerpen om de modellen te bekijken ter inspiratie. Wij produceren zelf de hoogste kwaliteit ramen.Isolatiewaarde PVC raam

Onze PVC-ramen zijn uitgerust met de nieuwste isolatie technologie. Met 3 afdichtingen, vijfkamer vorm en uitstekende Uw-waarde blijft de winterwarmte binnen en koud buiten. In de zomer blijft de warmte buiten en de frisheid binnen, het tegenovergestelde is waar. Zo kunnen onze PVC-ramen u thuis op de ideale temperatuur houden.

Anti-diefstal pvc-ramen

Onze PVC-ramen zijn veiliger dan ooit. Door diverse innovaties brengen wij altijd de veiligste producten op de markt. Met andere woorden, de stevige centrale brug, anti-diefstal veiligheidsaccessoires en haken aan het deurslot zorgen voor veiligheid. Daarnaast zijn de profielen verregaand verstevigd. Ook zijn alle materialen 100% UV-bestendig.

Op maat gemaakte PVC-ramen

Zoals elk product van ons, worden ook onze PVC-ramen op maat gemaakt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over ruimte en grootte.

Alle voordelen op een rij

We zijn ook verantwoordelijk voor de installatie en organisatie. Wil je toch rolgordijnen, sierjaloezieën of horren? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Aarzel niet om ons te contacteren. Bel ons voor meer informatie of andere afspraken: wij vertellen u toevallig meer over onze dienstverlening.

ramen pvc antwerpen