Prijzen Pvc Deuren

PVC voordeur

De PVC voordeur is duurzaam en zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en opties. Daarom zijn ze al jaren een van de meest populaire voordeur types.Prijs

De gemiddelde prijs van een kunststof voordeur is 1600 euro. Extra opties, zoals anti-diefstal glas, extra veiligheidssloten of glas, stuwen de prijs omhoog. PVC anti-diefstal deuren zijn al gauw 1000 euro duurder dan standaard kunststof voordeuren. In vergelijking met andere materialen zijn ze goedkoop. Gemiddeld zijn de kosten 15% lager dan die van hout en 20% lager dan die van aluminium.

Opties voor PVC-voordeuren

Er zijn veel mogelijkheden voor kunststof voordeuren. Alle mogelijke kleuren en stijlen zijn beschikbaar. Je hebt andere opties, zoals extra glas, anti-diefstal afwerkingen of automatische sloten. Ontdek hieronder de belangrijkste opties.

Stijl: rustiek, modern of klassiek

De keuze van kleur en stijl maakt kunststof een populair materiaal. Aangezien de voordeur een grote invloed heeft op de uitstraling van uw woning, moet hier rekening mee gehouden worden bij het kiezen van de deur. Elk type woning heeft een passende stijl. Moderne en stijlvolle woningen profiteren van eenvoudige PVC-deuren. Maar ook klassieke of landelijke huizen kunnen gemakkelijk geschikte kunststof voordeuren in dezelfde stijl vinden. Je kunt ook meerdere kleuren kiezen.

prijzen pvc deuren