Voordeur Pvc Prijs

Imitatie hout of aluminium

Wil je een hout of aluminium uitstraling zonder gebreken? Dan is de PVC voordeur met materiaal imitatie de oplossing. Hun kosten zijn veel lager dan die van echte materialen, maar ze hebben wel een uiterlijk. Daarnaast heb je het voordeel dat je ze nauwelijks hoeft te onderhouden.Glas

De voordeur met glas ziet er eleganter uit. Het zorgt voor meer licht in huis. Gebruik direct hoogrendementsglas om warmteverlies te beperken. Qua stijl kun je kiezen uit verschillende patronen. Matglas en gezandstraald glas zijn ook mogelijk.

Beveiligingsopties tegen diefstal

Bij de meeste fabrikanten kunt u meestal een voordeur met extra beveiligingsopties krijgen. In deze tijd is dat zeker geen extra luxe. Voorbeelden van aanvullende beveiligingscomponenten zijn antidiefstal glas, veiligheidssloten, alarmcontacten of dievenklauwen. Wie volledige veiligheid wil, kan kiezen voor een volledig uitgeruste anti-diefstal deur.

Domotica

Uw deur bedienen met behulp van domotica kan uw comfort en veiligheid verbeteren. Je kunt de voordeur sluiten of openen met mobiele apparaten zoals iPad of smartphone. Zo houdt u altijd de controle, ook als u er niet bent.

Bent u op zoek naar een PVC-voordeur met betere veiligheid en energieprestaties? Onder deze normen vindt u PVC-voordeuren vanaf (neem contact met ons op) euro. Naast bovenstaande verbeterde prestaties kunt u natuurlijk ook genieten van vele extra voordelen, zoals hoogrendementsglas en betere warmte- en geluidsisolatie.

voordeur pvc prijs