Kostprijs Voordeur Pvc

Hoeveel kost de PVC-voordeur?

Denk niet dat de voordeur niet belangrijk is voor uw huis. Als een vriend, collega of familielid bij je thuis wordt uitgenodigd, is dat het eerste wat hem opvalt. Daarnaast zal de stijl van de voordeur een belangrijke rol spelen in de esthetische waarde van uw woning.Of je nu in een landhuis of een herenhuis woont, elk gezin heeft wel een passende voordeur. Waar je echter wel op moet letten is de prijs. Deze kunnen per stijl verschillen. Wij bieden u een overzicht van de actuele marktprijzen.

Hoeveel betaalt u voor ramen in 2021?

De voordeur heeft een groot assortiment en het prijsverschil hangt vooral af van het soort materiaal en de afwerking. We helpen u inzicht te krijgen in uw budget aan de hand van de volgende criteria.

Heb je een beperkt budget en wil je niet meer dan een paar honderd euro uitgeven aan je nieuwe voordeur, kies dan voor een kunststof voordeur. Binnen dit assortiment vindt u de voordeur al tegen een zeer gunstige prijs/kwaliteit.

PVC deuren zijn de goedkoopste. Als je een paar euro meer kunt investeren, is hout ook een redelijk goedkope optie. Koop je echter een PVC-voordeur voor (neem contact met ons op) euro, dan moet je het dubbele betalen voor de houten deur. Kies je voor aluminium, dan zit je al snel in een hogere prijsklasse en ligt de kostprijs straks tussen de ( neem contact met ons op ) euro.

kostprijs voordeur pvc