Voordeur Pvc Met Glas

Deur prijs

Op zoek naar een nieuwe deur? Wil je weten hoeveel die mooie PVC deur kost? Lees verder om meer te weten te komen over de prijs van de nieuwe deur. Op deze pagina leest u over de prijzen van nieuwe deuren en hoe deze prijzen worden beïnvloed.Hoe komt de prijs tot stand?

De kosten van de deur zijn afhankelijk van verschillende factoren. In deze lijst hebben we de factoren die van invloed zijn op de prijs opgesomd:

Buitendeur kosten

Zoals eerder vermeld, zijn de kosten van de buitendeur hoger. Ook hier worden verschillende materialen aangeboden. De kosten van een PVC buitendeur liggen tussen de (neem contact met ons) euro. Houten buitendeuren kosten gemiddeld (neem contact met ons) euro. Aluminium buitendeuren zijn duurder. Voor buitendeuren wordt de prijs vooral beïnvloed door beveiliging. Enkele opties zijn: slag pennen, scharnieren met dievenklauwen, veiligheidssloten en buitenpanelen met kozijnen. Onderstaande tabel toont de gemiddelde prijs van elk materiaal. Uiteraard ligt de prijs van buitendeuren op maat iets hoger.

Glazen deur prijs

Naast de eerder genoemde materialen kunt u ook kiezen voor glazen deuren. Een glazen binnendeur verbindt de kamers in het huis. De gemiddelde kosten per glazen draaideur bedragen circa 1.250 euro. De kosten van draaideuren en schuifdeuren zijn hoger. De prijs van de glazen deur is een glaspaneel van 8 mm gehard glas. Voor dikkere deuren betaalt u een kleine toeslag. Voor elke extra 2 mm dikte, ongeveer 30 euro per vierkante meter. In deze tabel vindt u verschillende soorten glasdeuren met bijbehorende prijzen.

voordeur pvc met glas

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571