Pvc-Deuren Te Koop

Wilt u een deur die stijlvol is, en weinig onderhoud vergt? In dat geval is een pvc-deur de ideale. Er zijn praktische voordelen plus zijn ze in allerlei maten, kleuren, stijlen en soorten te vinden. Hieronder vindt u een reeks voordelen van pvc-deuren.Stijl

Er bestaat een enorm aantal kleuren en ook stijl mogelijkheden voor PVC deuren. Daarbij is er keuze zat in vele afwerkingen, zoals pvc-deuren in houtreliëf. Weinig onderhoud met de charme van hout. U kunt ook kiezen uit exclusieve profielen, sierlijsten, en diverse mogelijkheden om deze naar de gewenste stijl aan te passen.

Isolatie

Tegenwoordig voldoen Pvc-deuren aan de hoogste isolatienormen. PVC buitendeuren en voordeuren houden de kou en lawaai buiten. Kiest u ervoor om een isolerende kunststof deur aan te schaffen, dan toont uw liefde voor de natuur. U bespaart met een isolerende deur immers energie. Met een PVC deur heeft u comfort en een lagere energierekening.

Anti-diefstal

Dieven houd je liever buiten, bij de aanschaf van buitendeuren heeft u uw veiligheid zeker in gedachten. Behalve standaard sloten zijn er ook sloten met driepuntsluiting en vijfpuntsluiting. Pvc deuren kunnen worden uitgerust met dievenklauwen. Deze verankeren de deur aan de scharnierzijde, en houdt je de inbrekers buiten.

Onderhoud

Van nature is Pvc stofwerend. Je deur afnemen met wat water een zachte spons en eventueel milde zeep is voldoende. Het droogreinigen van PVC deuren raden we af, want dat veroorzaakt krassen. Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons voor een gratis offerte. Wij helpen u graag verder.

PVC-DEUREN te koop