Aluminium Kozijnen Binnendeuren

Een binnendeurkozijn van aluminium is in vergelijking met de stijlvolle stalen variant goedkoper, makkelijker te onderhouden en duurzaam. Wenst u een unieke kleur voor een persoonlijk gevoel of gaat u voor de bekende liever de zwarte poederlak? Bij ons mag u uw aluminium binnendeurkozijn geheel zelf samenstellen en kies je uit een scala aan kleuren en structuren. Een binnendeurkozijn van aluminium vormt een stevig basis



Het openen en dichtdoen gaat soepel. Een Aluminium binnendeurkozijn draagt hier mede aan bij. Van ons krijgt je altijd werk op maat én zorgvuldig uitgekozen onderdelen. Wij verzekeren de hoogste kwaliteit. Onze vaklieden hebben jarenlange ervaring in de aluminiumindustrie.

Kies kozijnen passend bij de deuren

Op onze afdeling van aluminium deuren zijn er ontelbaar veel keus. Er zijn drie basismodellen in het bijzonder de pivot– enkele en ook dubbele scharnierdeuren. U stelt aan de hand van deze basis uw deur geheel zelf samen, en kiest de kleur en structuur uit de vele opties die wij te bieden hebben.

Kenmerkend bij onze binnendeuren zijn onze grote glaspartijen. Het glas laat licht door en verlicht je woning van zelf, waardoor de kamer ruimer lijkt. U kunt onze afgeronde projecten alvast online bezichtigen en de mogelijkheden die wij te bieden hebben. De juiste keus maakt een sfeervol huis.

aluminium kozijnen binnendeuren