Pvc Ramen West-Vlaanderen

Op zoek naar kunststof ramen voor uw nieuwbouw of renovatieproject in West-Vlaanderen? Lees hier meer over onze PVC-raam serie en al zijn varianten.



Ontdek alle innovaties van onze PVC-ramen!

Naast uitstekende thermische isolatie prestaties hebben de PVC-ramen van ons bedrijf nog vele andere voordelen. Ze hebben de hoogste kosten prestaties, bijna geen onderhoud en er zijn talloze kleurencombinaties om uit te kiezen.

PVC raam

PVC-ramen zijn de meerwaarde van elk gezin. PVC ramen zorgen voor een uitstekende isolatie en lage onderhoudskosten. Kunststof is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. Naast een uitstekende thermische isolatie kwaliteit en een hoog comfort, zijn PVC-ramen ook betaalbaar.

Voordelen van PVC-ramen

De PVC-ramen van Vermeulen bieden u veel voordelen. Deze willen we voor je op een rijtje zetten. Hoogwaardige PVC-ramen Met onze PVC-ramen krijgt u de topkwaliteit die uw huis verdient. U geniet altijd van kwaliteitsborging (KIWA).

100% Europese producten

Onze PVC-ramen worden in Eurepe gemaakt. Mede hierdoor kunnen wij een eersteklas kwaliteit garanderen.

PVC-ramen hebben een uitstekende isolatie

Dankzij het profiel kunt u er zeker van zijn dat u ramen gebruikt met een uitstekende warmte-isolatie. De isolerende werking van deze profielen is 30% hoger dan bij andere (ijzerversterkte) raamprofielen. Het is niet onredelijk dat onze PVC-ramen het BEN-label krijgen.

Wij hebben keuze uit verschillende PVC-ramen. U kunt uw huis compleet maken door een PVC-deur in dezelfde stijl in uw huis te integreren. Ook voor kunststof deuren kunt u verstandige keuzes maken op het gebied van veiligheid en energieprestatie.

pvc ramen west vlaanderen