Kwaliteit Pvc Ramen

Kleur en afwerking van PVC ramen

Standaard PVC-ramen zijn van binnen en van buiten gemaakt van glad kunststof. Dit is meestal wit of gebroken wit . Je kunt ook kiezen voor een kleurencombinatie, zoals gebroken wit met donkergroen of wit met donkerblauw, maar je kunt ook voor andere kleuren kiezen. Verder zijn er diverse houtnerf folies. Hierdoor krijgen PVC-ramen bijna dezelfde look als houten ramen.



Voordelen van PVC raamprofielen

Reinig het plastic frame

Het is het beste om PVC-ramen schoon te maken met warm water gemengd met groene zeep of autoshampoo. Deze middelen reinigen niet alleen, maar laten ook een dunne beschermlaag achter op het frame. Hierdoor hecht vuil (oa roet in het uitlaatgas) niet goed aan het profiel. Gebruik bij vervuiling geen schuurmiddelen of sterke chemische reinigingsmiddelen, deze tasten het oppervlak aan, waardoor het frame alleen maar sneller vuil wordt.

PVC raam prijs

De prijs van kunststof ramen is gemiddeld zo'n 10-20% lager dan aluminium profielen van dezelfde isolatiewaarde en kwaliteit. Het is moeilijk om een ​​nauwkeurige prijs te geven omdat ook het oppervlak van het raam en het aantal benodigde kantelbare profielen van invloed zijn. Wilt u de exacte prijs op maat van uw project ontvangen? Gebruik nu onze online offerteservice om gratis prijzen en suggesties te krijgen van erkende leveranciers en installateurs van hoogwaardige PVC-ramen.

kwaliteit pvc ramen