Pvc Deuren Prijs

Bent u op zoek naar een deur die geen onderhoud behoeft en een mooie uitstraling heeft? Dan is PVC iets voor jou. Als u kiest voor PVC-deuren, heeft u gekozen voor veel van de voordelen die deze deuren bieden. PVC-deuren zijn er in vele soorten, maten, kleuren en stijlen, en de prijs is zeer betaalbaar.



Voordelen van PVC-deuren:

Het belangrijkste voordeel van kunststof deuren is de uitstekende isolatiewaarde. Hiervoor zorgen meerdere kamers en verschillende afdichtingen in het deurprofiel. De binnenafdichting kan geluid blokkeren, terwijl de buitenafdichting voorkomt dat overtollig water binnendringt.

Natuurlijk zijn er enkele tekortkomingen of minder interessante kenmerken van PVC-deuren. Ze zijn moeilijk te schilderen. Dus als je eenmaal een kleur hebt gekozen, zit je er voor een lange tijd in vast. U kunt PVC-deuren niet bewerken en krassen zijn gemakkelijk te zien. Daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van scherpe materialen in PVC-deuren. Ten slotte zijn PVC-deuren ook niet bestand tegen hoge temperaturen.

De prijs van een PVC-deur is ongeveer (neem contact met ons op voor een offerte), inclusief btw en montage. We hebben het over standaard PVC-deuren. Wilt u bijvoorbeeld een PVC veiligheidsdeur? Tel daar dan nog euro bij op. (neem contact met ons op voor een offerte) Extra opties zoals PVC-deuren met glas of veiligheidssloten zullen ook de prijzen opdrijven. PVC-deuren zijn gemiddeld 15% goedkoper dan houten voordeuren en 20% goedkoper dan aluminium voordeuren.

Heeft u een offerte op maat ontvangen voor PVC deuren? Maak gebruik van onze gratis offerteservice en vergelijk tot 3 offertes.

pvc deuren prijs