Deuren Pvc

Welke kleuren zijn beschikbaar voor PVC?

PVC-deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke dat zijn, hangt af van de leverancier. Meestal heb je de keuze uit zo'n 25 kleuren. De kleuren richten zich op de kleuren die aluminium of houten buitendeuren ook hebben, zoals wit, ivoor, crème, dennengroen, mahonie, walnoot of eiken. Sommige kleuren zijn duurder dan standaard kleuren.



Laag onderhoud

PVC deuren hebben doorgaans bijna geen onderhoud nodig. Het allerbelangrijkste is dat je ze enkele keren per jaar schoonmaakt met warm water, zeep en een doek. Gebruik in het bijzonder geen bijtende schoonmaakmiddelen of schuursponsjes. Deze tasten de PVC-deur ernstig aan en kunnen onherstelbare schade veroorzaken.

Aangepaste PVC-deur

Deuren zijn meestal verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. Toch zijn op maat gemaakte deuren natuurlijk ook toepasbaar, of het nu gaat om nieuwbouw of refurbished. De maat wordt eerst bij u thuis opgemeten en daarna opgemeten. Daarom is het onmogelijk om een ​​PVC-deur te kopen en deze gelijk ter plaatse aan te passen. Wat houten deuren bijvoorbeeld kunnen doen.

PVC-deuren op maat zijn duurder dan normale standaard deuren, maar ze kunnen perfect in uw huis worden geïntegreerd. Interesse in PVC deuren op maat? Maak dan gebruik van onze gratis offerteservice en ontvang vrijblijvend tot 3 offertes van erkende ambachtslieden bij u in de buurt. Zo kun je prijzen vergelijken en veel besparen.

deuren pvc