Aluminium Deuren En Kozijnen

Aluminium deuren en deurkozijnen

Stel zelf uw aluminium deur samen, bekijk dan direct de prijs online. Voer gewoon het formaat en de opties in en de prijs van de aluminium deur verandert automatisch. Staat uw maat of opties er niet bij, neem dan contact met ons op en wij maken de terrasdeur voor u op maat.



Beschrijving Aluminium Deur:

Aluminium deuren zijn iets duurder dan kunststof deuren. Het prijsverschil zit vooral in het materiaal.Daarnaast is aluminium lichter en heeft het een iets langere levensduur dan 30 jaar.De levensduur is 40 jaar en de isolatiewaarde is iets beter (1,23 – 1,3 W/m²K). Klanten streven ook vaak naar de uitstraling van aluminium. Het heeft een stijlvolle en luxe uitstraling. Aluminium is ook duurzaam, zo wordt minimaal 90% van de aluminiumproductie gerecycled.

Aluminium binnendeur

De aluminium terrasdeuren van Kozijnenbestellen.com hebben een industriële uitstraling en zijn (voorbeeld) erg sterk. Het glas op de terrasdeur reikt bijna tot aan de vloer, er wordt dus altijd gelaagd glas gebruikt. Wij geven de voorkeur aan dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas omdat dit interne en externe schokken kan voorkomen.

Bereken de prijs

De prijs van aluminium deuren hangt vooral af van het formaat en type glas dat je gebruikt. U kunt de grootte en opties van elke deur invoeren en de prijs verandert onmiddellijk. Na het voltooien van de compositie kunt u deze voor betaling aan uw winkelwagen toevoegen. U kunt ook andere aluminium kozijnen blijven kopen en u hoeft bij het toevoegen alleen de deurgegevens op te slaan. Mochten uw gegevens en wensen afwijken van die op de website, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw aluminium deur nauwkeurig wordt gemaakt. Uiteraard ontvangt u eerst de gespecificeerde offerte.

aluminium deuren en kozijnen