Kostprijs Binnendeuren

Wat is de prijs van de binnendeur?

De nieuwe binnendeur geeft je interieur een nieuwe look. Afhankelijk van uw keuze variëren de prijskaartjes sterk. Hoe ver kun je gaan? Welke factoren bepalen de uiteindelijke kostprijs? Wij leggen het uit. De vermelde prijs is inclusief opmeting, installatie en transport, exclusief BTW.



Vanaf euro

Wat vind je leuker, en vooral: wat laat het budget toe? U vindt standaard geverfde deuren van goede kwaliteit voor ( neem contact met ons op voor een offerte ) euro. De omvang van de prijsstijging hangt af van drie belangrijke kostenfactoren: afwerkingen, deurtype en eventueel maatwerk.

Massief houten deuren of fineerdeuren (houten toplaag) zijn natuurlijk duurder dan gewone geverfde deuren. Ook de oppervlakteafwerking van de deur speelt een belangrijke rol. Zou je het op de grondverf aanbrengen, zou je schilderen of je deur schilderen? Verf is goed voor ongeveer 40% tot 50% van de totale deurprijs. Hetzelfde geldt als u kiest voor olie of zandstralen. Afhankelijk van het deurbeslag en eventueel patroon op het deuroppervlak, kost een volledig afgewerkte geschilderde deur u ( neem contact met ons op voor een offerte ) euro. Je hebt bijvoorbeeld een deurkruk voor 15 euro, maar je hebt ook een deurkruk voor euro. De meeste mensen kiezen voor een krukje tussen de euro. ( neem contact met ons op voor een offerte, leverantier is veranderd )

Moderne standaarddeuren zijn zelf deels goedkoper dan klassieke deuren, omdat je in het laatste geval duurdere materialen gebruikt zoals massief hout of volledig MDF. Denk aan een rustiek huis. Een onafgewerkte deur kost ( neem contact met ons op voor een offerte ) euro en als hij geverfd is, kost hij euro. Daarnaast komt er nog een stuk stucwerk bij, dat tussen de euro per deur kost.

Ten slotte is het aantal maatwerk ook sterk bepalend voor de prijs. Maatwerk kost u ten opzichte van de standaarddeur van dezelfde uitvoering ongeveer 20% tot 30% meerkosten.

Met een budget tussen de euro heb je keuze uit een ruim aanbod aan binnendeuren. Als u kosten wilt besparen, kunt u kiezen voor standaard gelakte deuren. Als het budget geen probleem is, stijgt de prijs naar euro voor bijvoorbeeld pianogelakte deuren met speciale lijsten of structuren op de deuren. Kun je exclusiever zijn? Dan is een echte smeedijzeren binnendeur van jou, zo'n euro. Druk nu op de knop. ( neem contact met ons op voor een offerte, prijzen zijn veranderd )

kostprijs binnendeuren