Pvc Ramen En Deuren Sint-Jans-Molenbeek

Wij vervaardigen en plaatsen ramen en deuren in Sint-Jans-molenbeek. Wij hebben jarenlange ervaring in de verwerking van kunststof. Ons bedrijf gaat een stap verder dan het vinden van de goedkoopste oplossing om zich te onderscheiden van zijn branchegenoten. Als we waardevolle verbeteringen zien, standaardiseren we deze. Hierdoor kunnen we de meerkosten voor eindgebruikers beperken.



Waarom kiezen voor PVC?

Superieure isolatie

Ons PVC-profiel is het beste isolatiemateriaal op de markt, met een isolatiewaarde die 30% hoger ligt. In combinatie met hun onderhoudsgemak zijn ze ook nog eens de beste ecologische keuze. In combinatie met drie glaslagen kunnen we zelfs passionele lijsten maken.

Stabiliteit verhogen

De beste grondstoffen, de dikste muren, de breedste stalen staven en de kleinste toleranties helpen ons bedrijf om de meest duurzame PVC-ramen te leveren.

Meer licht

Dankzij ons slimme ontwerp zie je minder contouren en vergroot je het glasoppervlak. Hierdoor krijg je tot 10% licht.

PVC raam

PVC wordt gekenmerkt door vele (voor sommigen misschien verrassende) eigenschappen. Het is bijvoorbeeld het beste warmte- en geluidsisolerende materiaal, dat de grootste mogelijkheid biedt tegen diefstal en ook nog eens het vriendelijkst is voor uw portemonnee. Vergeet ook niet dat je kunt kiezen voor houten ramen. De verwerking is zo voortreffelijk dat je het verschil met houten ramen nauwelijks zult merken.

PVC-deur:

PVC-deuren kunnen op vele manieren worden ontworpen zoals met panelen, glas of een combinatie van alle twee. Dankzij het sluit- en hangwerk zijn deze deuren ook nog eens zeer diefstalbestendig.

pvc ramen en deuren sint-jans-molenbeek