Venster vervangt Antwerpen

Vergelijk aanbiedingen voor nieuwe ramen in Antwerpen

Wil je elk jaar besparen op jouw energierekening en ook nog genieten van alle overige voordelen van nieuwe ramen? Vraag vrijblijvend en gratis meer dan een offerte aan, start met het vergelijken en besparen! Waarom kiezen voor Nieuw Venster? Ramen en deuren zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. Als uw ramen en deuren oud of zelfs beschadigd zijn, kunnen problemen als warmteverlies en houtrot ontstaan.

 

Door te kiezen voor nieuwe deuren en ramen kunt u (weer) genieten van de volgende voordelen:

U kunt besparen op energiekosten;

Verfris je huis;

Je huis krijgt een beter energielabel en een hogere waarde;

Uw ramen moeten geïsoleerd zijn, ook geluid van buitenaf;

Verbeter uw wooncomfort.

De kosten en premie van deuren en ramen

De gemiddelde prijs voor het installeren van nieuwe ramen en deuren (inclusief plaatsing en HR++ beglazing) bedragen circa EUR per vierkante meter raamoppervlak. Door offertes te vergelijken en contact op te nemen met experts, weet u precies waar u bent en vindt u de beste prijs voor uw nieuwe ramen en deuren. (Neem contact met ons op voor een correcte en recente offerte)

 

U komt in aanmerking voor 2 verschillende premies:

Als uw nieuwe ramen en deuren zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing door een erkend vakman, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een premie van € 10 per vierkante meter. Combineer je nieuwe ramen met 2 andere energiebesparende maatregelen, zoals spouwmuurisolatie en dakisolatie, en je komt mogelijk in aanmerking voor een totale renovatievergoeding.

ramen vervangen antwerpen