Glazen Deuren Prijzen

Uw glazen deur wordt binnen 5 weken geleverd

Alle onderdelen voor uw glazen deuren hebben wij altijd op voorraad. Daarom wordt tot 90% van al onze bestellingen van glazen deuren en ramen (transparent of mat) binnen vijf weken voltooid. Daarom betekent de keuze voor onze glazen deuren een budget- en tijd vriendelijke beslissing. Is de woning waarin u woont ouder dan 10 jaar en plant u een renovatieproject? Dan kunt u genieten van 6% btw bij aankoop van PVC-glasdeuren in plaats van 21% btw.



Wist u bijvoorbeeld ook dat de Vlaamse overheid premies verstrekt voor gedeeltelijke renovatieovereenkomsten om uw huis te isoleren van glazen deuren? Deze tot 1250 euro: een slimme investering!

Doordat wij gebruik maken van meerdere glaslagen (gehard glas, veiligheidsglas, floatglas en gecoat glas) is de woning zeer energiezuinig en kan uw glazen deur geluid van buitenaf zoveel mogelijk beperken.

Eenvoudige installatie van glazen deuren

Nadat u een nieuwe glazen deur heeft gekocht, stopt onze service niet. Wij bieden u tien jaar garantie en persoonlijke service. Zo bieden we extra technische assistentie ter plaatse door Belgische ondernemers en professionals om ervoor te zorgen dat uw glazen deuren vlot en correct worden geïnstalleerd. Wij helpen u graag met het boren van scharnieren etc.

Vindt u de voordelen van kunststof glasdeuren in uw woning ook zo aantrekkelijk?

Neem snel contact met ons op om uw offertes te vergelijken of bereken zelf de prijs van uw glazen deur in onze calculator. Blader gerust door onze grote verscheidenheid aan verschillende soorten deuren en voer de breedte en hoogte van uw deur in onze online calculator in. Kies voor glazen deuren uit verschillende opties zoals mat glas of helder glas en bekijk direct de prijs.

glazen deuren prijzen