Glazen Binnendeuren Antwerpen

Antwerpse glazen binnendeuren

Wij zijn verantwoordelijk voor het produceren van uw binnendeuren met glas op maat in Antwerpen. Wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van hoogwaardige glazen deuren. Standaard gaan alle deuren met glas naar binnen open, maar ze kunnen ook naar buiten open. Voel je vrij om dit verzoek te doen. Natuurlijk wordt ook bij glazen deuren aan veiligheid gedacht: denk aan de driepunts schuifgrendels die op alle achter- en voordeuren zijn geplaatst. Tot slot kunt u, indien gewenst, extra antidiefstalbouten op de glazen deur monteren. Wij verkopen alleen alle producten op voorraad tegen lage prijzen en zijn gemaakt van hoogwaardig PVC.



Zo zijn onze glazen binnendeuren niet alleen zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ook nog eens tegen scherpe prijzen. Standaard zijn PVC-glasdeuren voorzien van een neerwaartse afdichting met een kuiteinde, maar op aanvraag zijn ook aluminium dorpels met thermische isolatie leverbaar.

Onze glazen deuren zijn zeer energiezuinig en door het gebruik van glas komt er zelden warmte door, waardoor het zowel in de winter als in de zomer makkelijker is om de binnentemperatuur op een bepaald niveau te houden.

In beide seizoenen zorgde de eigenaar ervoor dat zijn huis een aangename plek werd dankzij zijn glazen deuren. Met andere woorden, door te kiezen voor een glazen deur met hoge isolatiewaarde en hoogrendementsglas (HR++ glas) zullen de energiekosten en EPC-waarden snel dalen!

Alle glazen deuren worden aangeboden tegen een scherpe prijs en zijn voorzien van meerdere lagen gehard glas, veiligheidsglas, floatglas en gecoat glas.

glazen binnendeuren antwerpen