Pvc Voordeur Te Koop

PVC-voordeuren voor alle stijlen en budgetten

De PVC-voordeur is economisch en het is niet nodig om concessies te doen aan het ontwerp. Wilt u een buitendeur met klein hout en glas, volledig glas of een stijlvol paneel met afwerkingen? Kom dan de deurpanelen ontdekken in een van onze showrooms bij jou in de buurt. Wij adviseren u graag bij uw keuze.



PVC geïsoleerde buitendeur

PVC is van nature een isolatiemateriaal. Als u daarom wilt voldoen aan de huidige bouwnormen met dubbel of driedubbel glas geïsoleerde PVC-ramen, zijn PVC-voordeuren een goede keuze.

Onze PVC-deuren: anti-diefstal en veilig

De voor- of buitendeur aan de zij- of achterkant van het huis is de belangrijkste toegangspoort tot uw huis. Door de vele sluitpunten en anti-diefstal scharnieren zijn onze PVC voor- en buitendeuren supersterk en anti-diefstal. Lees meer over het beveiligingspakket dat standaard bij al onze voordeuren wordt geleverd.

PVC buitendeuren met perfecte kleurafstemming

Wist u dat wij alle kunststof deuren en ramen in onze eigen spuiterij in Izegem schilderen? Dit betekent dat we er 100% zeker van zijn dat de schaduw van uw PVC-voordeur perfect past bij uw PVC-raam. Naast lak kunt u ook kiezen voor aluminium folie met houtnerf dessin of structuur (populair) of een groot aantal kleurrijke PVC buitendeuren (wit of crème).

Naast jou

Wilt u onze kunststof voordeur in het echt zien en voelen? Welke lijn! Bezoek een showroom bij jou in de buurt. Onze adviseurs laten u graag de meest populaire kunststof deuren zien en helpen u bij het maken van uw keuze.

PVC voordeur te koop