PVC deuren en ramen gaan vooruit

Goedkoop alternatief

PVC-ramen zijn over het algemeen goedkoper dan aluminium of houten ramen. Vergeleken met deuren en ramen van aluminiumlegeringen, kunnen PVC-deuren en -ramen 30% -40% goedkoper zijn. Ze zijn goedkoper door de gebruikte grondstoffen (PVC en hout/aluminium/metaal), het fabricageproces (afvangen van koudebruggen) en de minder moeilijke oppervlaktevoorbereiding en afwerking. Zo hebben aluminium ramen een verflaagje nodig om een ​​getint raamprofiel te krijgen.

 

Geluidsisolatie

Akoestisch comfort hangt vooral af van beglazing en luchtdichtheid. Geluiddichte deuren en ramen zijn erg belangrijk. Niet alleen de keuze van het juiste geluidswerend glas, maar ook het juiste raamprofiel kan een aanzienlijke vermindering van geluid en geluid garanderen. Of u nu last heeft van straatlawaai, luidruchtige buren of in de buurt van een luchthaven woont, geluidsarme PVC-ramen en deuren zijn een must! Niet alleen kunststof raamprofielen, maar ook afdichtingsstrips zijn van groot belang bij het plaatsen van geluiddichte kunststof ramen. onthoud alsjeblieft! Bij lage geluidsfrequenties (snelweg, stadsverkeer, vliegtuigen...) geeft enkel glas een betere geluidsisolatie dan dubbel glas. Resonantie kan worden voorkomen door verschillende glasdiktes te gebruiken.

Geld besparen door PVC ramen en deuren te kopen in Voort PVC ramen installeren in Voort? Vergelijk 4 prijzen met 1 offerte aanvraag.

pvc ramen en deuren voort