Pvc Ramen En Deuren Wilrijk

Wilrijk's PVC deuren en ramen

Heeft u vragen over PVC? Dat is helemaal niet nodig. PVC is een onderhoudsarm, innovatief, duurzaam en sterk isolerend materiaal. Onze PVC-ramen zijn sterk geverfd en hebben een uniek satijn en gestructureerd oppervlak met een hoogwaardige uitstraling.



Voordeel

Hoogwaardige uitstraling

Sommige van onze PVC-ramen (FINSTRAL) zijn voorzien van structuur- en satijn afwerkingen. De textuur wordt direct in het materiaal gerold in plaats van met folie te plakken. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar maakt het oppervlak ook kras- en stofbestendig.

Voordeel

Geen productiegerelateerde sporen, Microsoft kan zich daarin ophopen Minder microporiën: daardoor vuilafstotend en makkelijk schoon te maken Transparante kleur Kleurgevoelig grijs biedt extra UV-bescherming

Deuren

Net als onze ramen zijn er veel materiaalkeuzes voor de voordeur. Alle Finestra deuren zijn weerbestendig, corrosie bestendig, vlekbestendig en onderhoudsarm; u heeft lang plezier van uw voordeur. Zo maak je een goede eerste indruk op je bezoekers!

Duurzame

Onze deuren combineren hun respectievelijke materiaal voordelen en een breed scala aan gepersonaliseerde ontwerpen. Modern of klassiek, kleurrijk of eenvoudig; al onze deuren zijn bijzonder weerbestendig, corrosie bestendig, vlekbestendig en lage onderhoudskosten; lang plezier van uw voordeur.

pvc ramen en deuren wilrijk