Pvc Ramen En Deuren

De zomer is er weer. Bent u geïnteresseerd in nieuwe deuren en ramen en wilt u ook dat uw deuren en ramen perfect in uw woning passen? Er zijn verschillende feiten over PVC deuren en ramen. In dit artikel hebben we een aantal feiten over PVC-deuren en -ramen op een rijtje gezet.



PVC deuren en ramen zijn volkomen recyclebaar

Alle ramen en deuren van PVC zijn volledig recyclebaar. Tegenwoordig is PVC milieuvriendelijk en bestaat het uit 43% aardolie en 57% zout. Sinds 1977 moet elk bedrijf dat PVC-deuren en -ramen verkoopt, verwijderingsbijdragen betalen. Dit betekent het verwerken van oude PVC-deuren en -ramen tot grondstoffen voor nieuwe PVC-deuren en -ramen.

PVC deuren en ramen hebben bijna geen onderhoud nodig

U kunt PVC-deuren en -ramen met eenvoudig zeepsop reinigen en ze zien er nieuw uit. Daarentegen hebben houten ramen veel onderhoud nodig. Het hout zal rotten, de verf zal loslaten en het wordt meestal opnieuw geverfd om het goed uit te laten zien. Tip: Smeer de scharnieren van tijd tot tijd.

Over het algemeen hebben PVC-deuren en -ramen veel voordelen. Zorg ervoor dat u PVC-deuren en -ramen kiest met keurmerken. Naast het vergelijken van de soorten kunststoffen die je gaat gebruiken, is het ook belangrijk om verschillende experts met elkaar te vergelijken.

Hierdoor kunt u uw werk uitvoeren door experts met ervaring en expertise. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor nieuwe ramen (en deuren) en vind de beste experts voor uw werk!

pvc ramen en deuren