Aluminium Kozijnen Prijs

Voordelen van aluminium kozijnen:

De keuze voor aluminium kozijnen is vooral gebaseerd op de luxe en modieuze uitstraling van het aluminium frame. De voordelen van aluminium kozijnen zijn in één oogopslag duidelijk.



Stijlvolle en luxe industriële uitstraling

Beschrijving aluminium frame

Het aluminium frame dat we gebruiken is gemaakt van 60 mm en 86 mm profielen. Het profiel van 60 mm wordt vaak gebruikt voor dubbele beglazing en 86 mm voor driedubbele beglazing. Aluminium heeft geweldige isolerende eigenschappen en het profiel is voorzien van aerogel, waarmee een isolatiewaarde van 1,23 – 1,30 W/m²K kan worden bereikt. Een kozijn van 60 mm is goedkoper dan eentje van 86 mm.

Wat is de prijs van aluminium ramen?

De prijzen van een aluminium frame zijn afhankelijk van de maat, profieltype, glassoort en de opties die je hebt toegevoegd. Via onze online rekenmodule kunt u per kozijn nauwkeurig aangeven wat uw wensen zijn en de kostprijs berekenen. Je kunt verscheidene soorten monturen combineren en verzamelen door ze toe te voegen aan de winkelwagen. Als u alle aluminium kozijnen heeft gemonteerd en opgehaald, kunt u gelijk betalen.

aluminium kozijnen prijs