Ramen Pvc

Onderhoud van PVC-ramen

Een van de voordelen van PVC is dat het materiaal weinig onderhoud vraagt. Maak de profielen minimaal één keer per jaar schoon en smeer het raambeslag in met vetvrij smeermiddel. Smeermiddelen met vet zullen meer stof aantrekken. Gebruik een zachte doek en zeepsop om te reinigen, gebruik geen bijtende reinigingsmiddelen. Het is onverstandig om schuurmiddelen te gebruiken omdat deze kleine krasjes achterlaten. Krassen zijn moeilijk te repareren, dus ze zijn nog steeds zichtbaar. Goed onderhoud kan de levensduur van ramen verlengen. Bovendien zien ze er duurzamer uit.



PVC Isolatie:

Het is belangrijk om ramen met een goede isolatiewaarde te plaatsen. Dit is afhankelijk van de isolatiewaarde van het raamprofiel en glas. Het heeft een uitstekende isolatiewaarde door verschillende afdichtingen. Dit wordt weergegeven door de U-waarde. Er geldt: hoe lager deze U-waarde, hoe beter de isolatie. De gemiddelde U-waarde van kunststof ligt tussen 1,4 en 1,8 W/m²K. Dit is vergelijkbaar met hout. U kunt ook kiezen voor isolatieglas om het beste warmte-isolatie-effect te krijgen. Alleen warmte-isolatie kan warmteverlies voorkomen. U kunt besparen op energiekosten en uw wooncomfort verbeteren.

Wil je PVC ramen plaatsen?

Kies gewoon de beste raamexpert voor een perfecte plaatsing! Start direct met uw gratis offerte aanvraag. U ontvangt binnenkort meerdere vrijblijvende aanbiedingen. Vergelijk de prijs met de opgegeven prijs en bespaar tot 40% op de kosten!

ramen pvc