Nieuwe Aluminium Ramen

Aluminium raam

Door het kopen en installeren van nieuwe aluminium ramen geniet u van het plezier en het comfort van mooi en sterk schrijnwerk. Door de moderne uitstraling en strakke vorm in combinatie met een aantal kleurmogelijkheden en hoge isolatiewaarden kan aluminium worden aangemerkt als een enorm sterk buitenschrijnwerk. Dit materiaal kan onder andere gebruikt worden voor ramen.



Er zijn tal van kleuren (RAL-kleuren) voor de aluminium ramen. Daarna zijn ze verkrijgbaar in matte en glanzende kleuren, pasteltinten, metallic en geanodiseerde tinten en kleuren met onderhoudsarme en krasvaste structuurlak of houtachtige kleuren.

Normaliter zijn aluminium ramen een goede keuze. Het voordeel is een ruim scala aan afwerkingen types en kleuren. Het aluminium raamprofiel is zeer geschikt en sterk voor grote ramen. Ondanks het grote formaat van de profielen kunnen toch vrij dunne profielen gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat het gebouw elegant is. In de afgelopen jaren zijn de thermische prestaties van aluminium buitenschrijnwerk verbeterd door innovatieve oplossingen te ontwerpen. Dankzij de thermische isolatiekern die zich in het versterkte profiel bevindt, voldoet het aluminium raam aan de structurele vereisten van hedendaagse gebouwen. Het nadeel van deze ramen is de kostprijs, die nog steeds 20% duurder is dan PVC-ramen en 15% duurder dan houten ramen. Tot slot zijn aluminium profielen enorm krasvast en zeer onderhoudsvriendelijk, maar als de profielen vervormd zijn na bijvoorbeeld een inbraak is het lastig te repareren.

nieuwe aluminium ramen