Alu Ramen Prijs

Kies je voor aluminium ramen? Dan maakt u de beste keuze voor de lange termijn. De onderhoudskosten van aluminium ramen zijn veel lager dan die van PVC en houten ramen. Over 30 jaar ben je zo'n 95 euro per vierkante meter kwijt aan de onderhoudskosten van aluminium ramen. Vergeleken met de onderhoudskosten van houten kozijnen van meer dan 500 euro, kom je tot de conclusie dat aluminium kozijnen op de lange termijn zuiniger zijn dan houten kozijnen, ook al zijn ze op het moment van aanschaf duurder.



Optimaliseer uw aluminium ramen

Je hebt verschillende uitbreidingsmogelijkheden om je raam compleet te maken. Deze hebben invloed op de prijs van aluminium ramen. Heb je de beste isolatie voor je huis gekozen? Kies dan voor dubbellaags glas zoals HR++ isolatieglas. Dit kost je zo'n 60 tot 80 euro per vierkante meter (exclusief montage). Daarnaast heeft je raam meer uitbreidingsmogelijkheden. In onderstaande tabel ziet u alle mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen.

Bespaar op uw jaarlijkse energierekening

De prijs van aluminium is iets hoger dan die van kunststof, maar aluminium ramen zijn een kwaliteitsgarantie en op termijn een goede keuze. Aluminium ramen brengen veel voordelen met zich mee. Deze ramen zijn stabiel, sterk en geschikt voor bijna alle raamoppervlakken. Aluminium zorgt voor maximale isolatie. Verder is het 100% wind- en waterafstotend. Dit kan ervoor zorgen dat de binnentemperatuur altijd fijn is, wat bevorderlijk is voor uw wooncomfort. Met uitstekende isolatie-eigenschappen kunt u jaarlijks tot 20% op de energierekening besparen.

alu ramen prijs