Voordeuren In Pvc Prijzen

Prijs PVC deur: duurzaam en goedkoop?

De PVC voordeur is duurzaam en zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en opties. Daarom zijn ze al jaren een van de meest populaire soorten voordeuren.



Oordeel en tekortkomingen van kunststof voordeur

Voordeel

De PVC voordeur is zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende mogelijke RAL-kleuren. Daarnaast hebben ze keuze uit verschillende stijlen: van moderne mode tot klassiek rustiek. Ook imitaties van hout en aluminium zijn mogelijk. Zo kunt u de voordelen van deze materialen combineren zonder dat er hoge kostprijzen en intensief onderhoud nodig zijn. PVC deuren hebben bijna geen onderhoud nodig. Een goede thermische isolatiewaarde is een bijkomende troef, zowel op het vlak van thermische isolatie als geluidsisolatie. Ten slotte is kunststof duurzaam. Dit materiaal is perfect recyclebaar.

Nadeel

U kunt de kunststof voordeur niet bewerken. Dit is misschien wel het grootste nadeel. Het is onmogelijk om de PVC-deur opnieuw te schilderen. Daarnaast zijn ze zeer krasgevoelig en over het algemeen niet bestand tegen hoge temperaturen.

Ook op krediet

U wilt uw spaargeld niet gebruiken, maar wel genieten van het comfort van de nieuwe voorPVC-deur? Geen probleem, u kunt bij ons ook uw buitenschrijnwerk producten op afbetaling kopen. Dit heeft meerdere voordelen:

voordeuren in pvc prijzen