Kostprijs PVC voordeur

PVC voordeur

Bent u op zoek naar een voordeur die geen onderhoud nodig heeft en er goed uitziet? Dan is de PVC van jou. Kiest u voor een kunststof voordeur, dan kiest u voor veel voordelen. PVC-voordeuren zijn er in verschillende maten, soorten, stijlen en kleuren tegen zeer betaalbare prijzen. Interesse in PVC voordeuren? Ontvang gratis en vrijblijvende aanbiedingen en vergelijk prijzen.

 

PVC voordeuren zijn zeer zuinig. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat vooral belangrijk is aan de voordeur, is dat deze past bij de stijl van het huis. Bij kunststof voordeuren is dit geen probleem, je kunt verschillende stijlen krijgen: van modern chic tot klassiek rustiek. Ook imitaties van aluminium en hout zijn mogelijk. Hierdoor combineert u de voordelen van het materiaal zonder de hoge kosten en intensief onderhoud.

De prijs van een kunststof voordeur is circa 1.600 euro inclusief btw en montage. We hebben het over een standaard PVC voordeur. Wilt u bijvoorbeeld een PVC veiligheidsdeur? Voeg dan minimaal € 1.000 toe. Ook andere opties, zoals kunststof voordeuren met veiligheidssloten of glas, drijven de prijzen op. PVC deuren zijn gemiddeld 15% goedkoper dan houten voordeuren en 20% goedkoper dan aluminium voordeuren.

Heeft u een offerte op maat nodig? Maak gebruik van onze gratis offerteservice en vergelijk tot 3 offertes.

 

kostprijs pvc voordeur