Aluminium Kozijnen Kopen

Gaat u voor aluminium kozijnen voor uw woning tegen de meest voordelige prijs? Kies in dat geval liever voor een vast raam. Vaste ramen zijn bijznder efficient en zijn eenvoudiger te plaatsen. Dit is daarom de goedkoopste optie bij aluminium ramen. Bij een raam van 100 bij 100 cm ligt de gemiddelde prijs tussen ( neem contact met op ons op voor recente prijzen en vrijblijvende offerte op maat )Heeft u toch liever een raam dat je kan opendoen en sluiten voor wat frisse lucht? Kies dan in dat geval voor een draaikiepraam want die kan op twee manieren worden geopend. Het kan in kiepstand of het kan worden opengedraaid. Voor een aluminium draai-kiepraam met oppervlakte van 1 vierkante meter kunt u rekenen op een prijs tussen ( neem contact met op ons op voor recente prijzen en vrijblijvende offerte op maat )

Moet het deurkozijn vervangen worden? Wenst u er een dat niet veel onderhoud vergt? Dan raden wij u een deurkozijn van aluminium aan . Deze oogt mooi zowel van binnen als van buiten. De kosten voor zo een kozijn liggen gemiddeld tussen de 1.600 en 2.300 euro.

Prijsstructuur van aluminium frame

Als we de prijsstructuur van het aluminium frame analyseren, zullen we zien dat het uit vier verschillende delen bestaat. Daarom maken we hierbij onderscheid tussen arbeidskosten (40%) en materiaalkosten (50%). We verdelen de resterende 10% in 2 delen. 5% wordt gereserveerd voor demontagekosten, terwijl de overige 5% wordt gebruikt om montagekosten te betalen.

aluminium kozijnen kopen