Glas Vervangen Raam Kosten

Glas vervangen raam kosten Hoe komen de kosten voor het inhuren van een glaszetter tot stand? Wanneer u een glaszetter inhuurt om kozijnen te vervangen, zijn de kosten afhankelijk van verschillende factoren:Bij het vervangen van meerdere vensters, daalt meestal de totale prijs van het project. Hieronder lichten we deze variabelen verder voor je toe.

De grootte van de lijsten

Bij maatvoering geldt: hoe groter het raam, hoe hoger de kosten. Niet alleen vanwege materiaalkosten, maar ook omdat glaszetters hulp nodig hebben bij ramen van bepaalde afmetingen. Er moeten collega’s bij gehaald worden.

Welke verdieping

De etage waar het glas wordt geplaatst is ook van invloed op de prijs. De montage van ramen op de eerste verdieping, zijn makkelijker te plaatsen mits ze niet al te groot zijn. Anders is het als het de ramen hoger moeten, want daar horen standaard twee glaspartijen bij en is er een steiger nodig. Een glaszetter vraagt per uur tussen de 35 en 40 euro. Duurt het beglazen de hele dag, dan kost het plaatsen van het glas op de eerste of tweede verdieping 280 tot 350 euro extra arbeidsuren. De huur van een stijger kost per dag gemiddeld 50 tot 60 euro. Soms zijn er kranen nodig die 100 euro per uur vragen.

Glas vervangen raam kosten