Glazen Ramen

Wilt u glasplaten online bestellen? Dat kan snel en gemakkelijk en op maat, als het nou gaat voor uw bedrijf of dat u het liever zelf doet. Wij hebben een ruim assortiment aan glassoorten waarvan u kunt kiezen, leverbaar in de maat die u wenst. Ook zijn er verschillende modellen. Wij bieden de laagste prijs, omdat ons glas rechtstreeks komt van de groothandel komt. Online bestellen kan dus wanneer het u schikt. Bezorgingen kunnen op haast elk adres in Nederland (behalve de Waddeneilanden). Ophalen is ook een optie. Wij bieden een ruime scala aan glassoorten zonder verzendkosten te betalen. Betalen via iDeal, direct of achteraf. Warmte-isolerend glas of HR++HR++ isolatieglas bestaat uit een dubbellaag glas gevuld met inert gas en heeft een onzichtbare warmt reflecterende metalen coating die zonlicht doorlaat maar warmte terug naar de kamer reflecteert. De betere isolatiewaarde van HR++ zorgt voor lage energie kosten en een gerieflijker huis. HR++ hebben wij ook in mat en afbeeldingen. Voor een beter isolatie hebben wij ook HR++ met 3 lagen. Soms moet uit veiligheidsoverwegingen gelaagd glas (met een minimale dikte) worden gebruikt.

Isolatie

Je verliest veel warmte via de ramen. Met HR++ glas houdt u warmte en geluid vast. Bepalend hiervoor is de U-waarde. Dit is hoeveelheid warmte dat via de ramen gaat. Een laag U-waarde betekent een beter isolatie van het glas. De ondergrond die nodig is bepaald ook het te gebruiken glas. Een grote ruit, heeft een dikker glas nodig. De dikte van het glas ligt tussen 4 millimeter aan de buitenkant en 4 millimeter aan de binnenkant tot 6 millimeter aan de buitenkant en 6 millimeter aan de binnenkant. Wij leveren dikker glas op aanvraag.

Voorbeeld: Structuur 5-holte -4 betekent dat de buitenbladdikte 5 millimeter is en de binnenbladdikte 4 millimeter. Onze klantenservice helpt u graag. U kunt een sterkte berekening opvragen voor het glas dat u nodig hebt.

Glazen Ramen