Glazen Schuifraam

Schuifraam prijs

De prijs van een schuifraam wordt bepaald door meerdere factoren. De plaatsing maakt een groot deel uit van de totale kosten. Voor elk budget is er een schuifraam. Van tevoren een exacte prijs geven is haast niet mogelijk, omdat die van uw persoonlijke wensen afhangen. De prijzen verschillen ook per leverancier, en is het dus handig bij verschillende bedrijven een offerte op maat aan te vragen en te vergelijken. Het plaatsen van schuiframen is echt een vak, en de kosten voor het plaatsen zijn dus onvermijdelijk. Het plaatsen van schuiframen dient professioneel te geschieden, het is niet iets dat je zo makkelijk zelf kunt. Echter verdubbelt het wel de kosten. Hoe zijn de installatie kosten opgebouwd? Deze worden door de volgende factoren beïnvloed:



De prijzen van verschillende schuifsystemen Er zijn voor een schuifraam verschillende schuifsystemen. De keuze van schuifsysteem heeft een sterke invloed op de uiteindelijke kostprijs.

Voor het schuif- en kantelsysteem betaalt u per raam gemiddeld 1300 Euro, voor het schuif- en hefsysteem gemiddeld 2100 Euro, voor het klap- en draaisysteem betaald 2300 euro, en voor het vast centraal schuifraam combinatiesysteem tussen buitenramen is de prijs gemiddeld 3000 Euro. Hierbij zijn de kosten voor hoog isolatie glas als ook is BTW inbegrepen. De montagekosten zijn niet bij gerekend

Glazen schuifraam