Kozijnen Prijs

De prijs van kozijnen wordt bepaald door het materiaal, (aluminium, PVC, staal of hout ), de grootte, de functie, het glas als ook het beslag. Daarbij kunnen opties als ventilatieroosters, roeden en roeden de prijs beïnvloeden. Hier geven wij uitleg, en duidelijke voorbeelden van een kozijn prijs.



Hoe de prijs laag te houden

Het goedkoopste profiel is van PVC. Bij gebruik van aluminium of PVC bespaart u op onderhoud en schilderen U bespaart ( neem contact met op ons op voor recente prijzen en vrijblijvende offerte op maat ) jaarlijks door isolatie maatregelen

Opbouw van de prijs

De keuze van materiaal heeft invloed op de prijs van uw kozijnen. PVC is goedkoper dan aluminium of staal, en zelfs hout. Er zijn ook andere factoren die de prijs kan beïnvloeden. Op deze pagina kan je aan de hand van de type de exacte prijs uitrekenen. Hieronder een lijst van zaken die van invloed kunnen zijn op de prijs:

Is het nog moeilijk te kiezen. Vraagt u maar aan onze deskundige adviseurs. Er is voor elk budget een kozijn op maat.

Voorwaarden voor de aanvraag van subsidie

Voldoet u aan de SEEH voorwaarden? Hier de volgende voorwaarden van het RVO. De subsidie is ongeveer twintig procent circa 35 euro per vierkante meter en voor HR++. Voor zeer energiezuinig HR+++ kunt u rekenen op 100 euro per vierkante meter. U kunt uw subsidie uitrekenen met de tools op de pagina van RVO.

Kozijnen prijs