Nieuwe Deur Kopen

De prijs voor het plaatsen van deuren varieert, omdat u te maken krijgt met verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Het aantal deuren, welke deurkozijnen heb je en hoe hoog is je deur. Dit zijn allemaal belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden bij het maken van uw keuze.De voordeur dient de stijlvolle entree te zijn van iedere woning. Model, kleur en deuraccessoires bepalen de uitstraling van uw woning en weerspiegelen uw smaak. We bieden een breed scala aan buitendeuren die passen bij de stijl van elk gezin. U krijgt van ons altijd stijlvolle duurzame buitendeuren die ook nog beschermen tegen diefstal.

De stijl in uw woning wordt compleet met onze prachtige binnendeuren. Onze binnendeuren zijn geschikt als keukendeur, badkamerdeur, slaapkamerdeur of zelfs kastdeur! U kunt onze binnendeuren voor uw interieur kunt bekijken met de onze app! Download gratis en probeer u het maar!

Uw deuren zijn helemaal af met onze hoogwaardige deuraccessoires. Voor buitendeuren bieden wij ook veiligheidsaccessoires die de SKG en PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) goedkeuring hebben. In ons assortiment deuraccessoires vindt u ook hang- en sluitwerk, letterborden en bellen.

Verder hebben wij ook stijlvolle afwerkingen voor deuren en vloeren als lateien, staanders, plinten, en hoekstukken. Deze producten zorgen door de jaren heen voor een sterke sfeer in het interieur.

Nieuwe deur Kopen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571