Prijs Kozijnen

Als je merkt dat de kozijnen vocht of lucht doorlaten of niet goed gevormd zijn, dan zijn ze aan reparatie of vervanging toe. Vervanging blijkt vaak goedkoper te zijn dan repareren.



U heeft bij nieuwe ramen en deuren immers betere isolatie doordat die beter sluiten en door vooral buitenramen meteen te vervangen verbetert u de isolatie van uw woning.

Valvorens u een nieuw raam aanschaft is het handig om de prijsbepalingen van ramen te begrijpen.

De exacte prijs verschilt natuurlijk van geval tot geval, maar de totale kosten kunnen we heel goed samenvatten. De gemiddelde prijs per vierkante meter inclusief HR++ glas is voor kozijnen van kunststof € ( neem contact met op ons op voor recente prijzen en vrijblijvende offerte op maat ) , voor kozijnen van hout € ( neem contact met op ons op voor recente prijzen en vrijblijvende offerte op maat ) en voor kozijnen van aluminium frame € ( neem contact met op ons op voor recente prijzen en vrijblijvende offerte op maat )

Gaat u voor een kozijn met goede warmte-isolatie, zoals een kozijn met HR++ glas? Houd dan rekening met het volgende:

Als u 6 ramen vervangt met een totale oppervlakte van 7 tot 8 vierkante meter kost dat ongeveer ( neem contact met op ons op voor recente prijzen en vrijblijvende offerte op maat ) euro inclusief de montage van het frame en BTW.

Bespaar op je frame

Als u nieuwe ramen wilt plaatsen, is dit een flinke investering, dat u in de toekomst geld zal opleveren. U verhoogt de waarde van uw huis met een betere isolatiewaarde. Vergelijkt u eenvoudig gratis de prijs van nieuwe ramen met de prijzen van andere bedrijven door een offerte aan te vragen.

Zo betaalt u nooit teveel.

prijs kozijnen