Prijs Voordeur Met Kozijn

Jouw voordeur is het eerste dat opvalt bij uw woning en dus een belangrijk onderdeel. Wenst u voordeur van hout met een kozijn? Wij bieden een varia van modellen daar zijn geen twee dezelfde? Wenst u er liefst een uniek entree op maat, dan helpen wij u graag die op te stellen voor een prachtig aanzicht.



Veiligheid bij een voordeurkozijn

U verwacht van een voordeur dat het bescherming biedt tegen inbraak. Onze voordeuren met kozijn zijn klasse 2 gecertificeerd voor inbraakwerendheid. U koopt bij ons een voordeur inclusief houten kozijn. U bepaalt de vakverdeling, zij- en bovenlicht en wordt met een driepunt sluiting standaard geleverd. Dichte deuren van hout zijn 54 millimeter dik met een 3 puntssluiting dat in de voordeur wordt gefreesd zodat hij past aan de zijstijl door de sluitkommen.

Voordeuren draaien naar binnen

Waarom? Het is beleefd iemand te verwelkomen dat gaat dus gemakkelijk als de deur naar binnen draait. Je slaat je gast niet zo gemakkelijk met de deur in het gezicht. Het is ook nog praktisch als de diensten als de brandweer de deur moeten forceren om je bij te staan.

Geïnteresseerd in een voordeur met kozijn in de gewenste maat? Op onze website configureert u meteen de laagste prijs. Is uw voordeur niet te zien op onze pagina, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Prijs Voordeur met kozijn