Pvc Aluminium Ramen

PVC is een kunststof, die voor raamtoepassingen wordt gebruikt, meestal met structuurfolie of houtnerffolie. Er zijn dus verschillende stijlen die in PVC worden uitgedrukt van een klassiek hout tot modern. Ook zijn PVC ramen in verschillende kleuren te verkrijgen. Het is zeer duurzaam en behoudt zijn kleurechtheid. Uw ramen zien er jarenlang als nieuw uit.



Aluminium ramen hebben een strakker en normaliter dunner profiel dan PVC. Aluminium is van nature sterker dan PVC, en is dan handig te gebruiken bij ramen met een groter glasoppervlak. De verstekhoeken van het aluminium profiel zijn gladder en bij gebruik van PVC zie je altijd een klein lasnaad. Aluminium profielen zijn in tegenstelling tot PVC alle RAL-kleuren te krijgen. Om roest onder de verflaag te voorkomen, kiest u het beste voor een voor-geanodiseerde aluminium profiel.

Het raam behoud op deze manier voor lange tijd zijn oorspronkelijke kleur.

PVC heeft een U-waarde van 1,2 tot 0,78 W/m²K. Hoe kleiner de isolatiewaarde hoe minder warmte u verliest. Aluminium presteert iets slechter, met een U-waarde van 1,5-0,8 1,4 W/m²K.

De stijlvolle uitstraling van aluminium combineren met de isolerende eigenschappen van PVC? Kies dan voor een mengsel van PVC en aluminium. De buitenkant is van aluminium en de binnenkant is van PVC, en geniet u van de voordelen van beide.

pvc aluminium ramen