Raam En Kozijn Vervangen Kosten

Wat beïnvloedt de prijs van kunststof kozijnen?

Hoeveel betaal je voor een kunststof frame? Er zijn heel wat factoren waar dat van afhangt en elke situatie is weer anders. Het uurtarief verschilt per vakman, en daarbij zij er ook persoonlijke preferenties die de prijs kunnen beïnvloeden.



Waar hangt de prijs van kunststof kozijnen van af?

Glas: HR++ glas zit standaard op het kunststof frame. Kiest HR++ glas voor uw kunststof frame, is de prijs van het glas circa 80 euro per vierkante meter. HR+++ glas biedt een betere isolatie en de bedragen hiervoor zijn ongeveer 120 euro per vierkante meter.

Loonkosten nemen 50% van de totale prijs en elke vakman heeft een ander uurtarief, en kunnen de prijzen erg verschillen. Mogelijke opties: Kiest u voor wat meer veiligheidshang- en sluitwerk, horren of ventilatieroosters, dan lopen de arbeidskosten en materiaalkosten verder op. Voor een 60 cm breed ventilatierooster betaal je ongeveer 40 euro tot 90 euro (exclusief beugels), terwijl een 60×60 cm klamboe 65 euro tot 90 euro kost zonder beugels. Huis-aan-huis- en verhuiskosten: Veel vakmensen rekenen huis-aan-huiskosten, die voor elk bedrijf anders zijn. Er is meestal een vergoeding voor het verwijderen het oud raamwerk.

raam en kozijn vervangen kosten