Schilderen Deur En Kozijn

Hoeveel kost het professioneel laten schilderen van deuren? Hier vindt u alle informatie van de prijzen als ook schilder mogelijkheden voor het schilderen van deuren samengevat. De prijs om een deur te schilderen. Ten eerste begint de prijs voor 2 deuren schilderen bij 270 euro. Vaak wordt de prijs lager als het aantal deuren meer wordt. Komen de deurposten erbij? Hieronder de gemiddelde kosten voor het schilderen van een deur: Voor het schilderen van 2 tot 11 Binnen- en buitendeuren zijn de kosten tussen 270 en 930 euro Voor het schilderen van binnen- buiten deuren en deurposten zijn de kosten tussen 830 en 1950 euroEr zijn andere factoren die de prijs voor het laten schilderen van deuren kan beïnvloeden:

De Schilder

Gemiddeld vraagt een schilder ongeveer 35 euro per vierkante meter voor het schilderen van deuren, en dat is inclusief btw, verf, materiaal. Heeft uw deur een apart motief of heeft het een raam waardoor het schilderen meer moeite vergt, kan het zo zijn dat de prijs per uur wordt geboden. Een schilder vraagt rond de 40 euro per uur wat ook geldt het schilderen van deurposten.

De Verf

Hebt u graag een aparte kleur, en wilt u zekerheid dat u de juiste kleur krijgt, dan is het handig om zelf de verf te halen. Gaat u voor een standaard effen kleur, dan kunt u liever afspreken met de schilder dat hij de verf brengt, want dat is goedkoper. Bij buitendeuren kan je minder vierkante meter per liter verf lakken, en kost dat meer dan bij een binnendeur. Tachtig procent van de prijs gaat naar de arbeid en de rest naar het materiaal.

Hier wat voorbeelden van kosten:

Voor klein schilderwerk bijvoorbeeld 4 binnendeuren is de prijs 425 euro met het materiaal en verf bij berekend. Voor gemiddeld schilderwerk van bijvoorbeeld 8 binnendeuren is de prijs 490 euro met het materiaal en verf bij berekend Voor groot schilderwerk van bijvoorbeeld 12 deurposten betaalt u 850 euro met het verf en materiaal bij berekend.

Combineer het schilderen van uw deuren met bijvoorbeeld de buitenkant van het huis. Dit rekenen de meeste schilders als 1 groot project en maakt u zelfs kans op korting.

Schilderen Deur en Kozijn