Vensters Kopen

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Dan wachten er veel keuzes op u, waaronder de keuze van uw vensters.. Gaat u liever voor PVC en de duurzaamheid die het aanbiedt? Wenst u toch aluminium voor een moderne look? Of heeft u liever hout? Geen zorgen, dankzij onze vergelijkingsmodule helpen we je graag bij het nemen van enkele belangrijke beslissingen! Mooie ramen geven extra karakter aan je woning, maar spelen ook een belangrijke rol in het energiehuishoudingsniveau (Klasse E) van je woning. Onze voldoen aan de normen voor een laag energieverbruik.



Ongeacht uw smaak, zijn ramen in bijna alle vormen mogelijk: onzichtbare vleugels, stalen uitstraling, ingelegde hoeken, ronde ramen, ovale ramen, dwarsspleten, rondingen, diagonale lijnen, strakke lijnen, etc.

Of u nu kiest voor aluminium ramen, houten ramen of kunststof ramen, u kunt altijd bij ons terecht. MATO: combinatie van PVC en aluminium MATO-ramen zijn aan de binnenkant gemaakt van PVC en aan de buitenkant van geëmailleerd of geanodiseerd aluminium. Op deze manier combineert u de voordelen en kwaliteit beide materialen.

Waarom kiezen voor PROFEL Mato ramen?

Vensters kopen