Alu Deuren Prijzen

Als u op zoek bent naar een uitstekende isolatie en een stijlvolle uitstraling, dan zijn aluminium deuren de ideale keuze. Stevige materialen kunnen lang worden gebruikt, zodat u uw investering terugverdient. Maar wat zijn de mogelijkheden voor aluminium deuren, en wat kost een aluminium deur met kozijn?



Het voordeel van aluminium deuren is dat aluminium van nature sterk en onderhoudsvriendelijk is. Hierdoor heeft de aluminium deur een lange levensduur en kan deze ongeveer 40 jaar in goede staat blijven. Ze zorgen voor een moderne uitstraling. Het nadeel van aluminium deuren is dat ze erg duur en moeilijk te repareren zijn.De prijs van aluminium deuren verschilt per deurtype. Zo mag de prijs van aluminium buitendeuren zoals tuindeuren, schuifdeuren en voordeuren niet hoger zijn dan 2.700 euro. De achterdeur is nog goedkoper, de duurste kost 2.300 euro. Aparte deuren, zoals harmonicadeuren, kosten tussen de 2200 en 3700. De kosten voor de 4 seizoenen variëren van 2.750 tot 4.250.

Deze prijzen zijn exclusief installatiekosten, maar inclusief HR++ glas en BTW. Genoemde prijs is voor aluminium deuren met kozijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals deurtype, grootte en extra opties. Installatie heeft ook impact, maar je vindt alleen de prijs van aluminium deuren die niet inclusief installatie zijn. Als u slechts één aluminium deur met kozijn installeert, stijgen de montagekosten en de belkosten aanzienlijk. Installeer meerdere deuren en kozijnen tegelijk, wat flink op de kosten kan besparen.

alu deuren prijzen