Aluminium Deur Prijs

Er zijn verschillende soorten aluminium deuren en ramen, denk hierbij aan vaste en open aluminium deuren en ramen, al dan niet kantelbaar. Aluminium kan worden gebruikt voor ramen, binnen- en buitendeuren, garagedeuren, schuifdeuren, erkers en schrijnwerkproducten voor balkons, bijgebouwen, dakramen, enz. Deuren en ramen kunnen verwerkt worden tot rechte lijnen, hellende vlakken, vierkanten, rechthoeken of cirkels. De kosten van een rond raam zijn twee keer zo hoog als die van een recht raam of een vierkant raam. Natuurlijk wilt u dat de ramen passen bij de stijl van het gebouw waarin ze zich bevinden. Aluminium deuren en ramen kunnen worden uitgevoerd als: Moderne en moderne aluminium deuren en ramen: voornamelijk verticale en grote ramen Klassieke en rustieke aluminium deuren en ramen: meestal klein hout, vierkant/rechthoekig Retro aluminium deuren en ramen: ramen die verweerde ramen zijn, met veel decoratieve profielen en kozijnen Tijdloze aluminium deuren en ramen: geschikt voor alle soorten gebouwen Stijlvolle aluminium deuren en ramen: eenvoudige deuren en ramen, slanke vormAluminium deuren en ramen prijzen

Over het algemeen kan worden gezegd dat aluminium 1/3 meer kosten dan kunststof deuren en ramen en 15% duurder dan houten deuren, maar u kunt inderdaad genieten van de onderhoudskosten van hoogwaardige schrijnwerkproducten die minstens 30 jaar meegaan. Afhankelijk van het model kunnen aluminium ramen tussen de 200 en 500 euro kosten voor standaardmaten. Deze prijzen zijn exclusief btw en installatie er ook verzendkosten bijkomen.

Aluminium deur prijs

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571