Aluminium Deuren Prijzen

Aluminiumdeuren zijn zeer geschikt voor moderne woningen. Omdat aluminium zich leent aan de supermoderne look van grote ramen, en veel glas zijn ze erg in. Bovendien vergen ze haast geen onderhoud, zijn zeer sterk en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen. Het slanke ontwerp maakt hem zeer geschikt voor gebruik in combinatie met glas. Aluminium is een zeer duurzaam materiaal en zijn de profielen vormvast.Tegenwoordig zijn aluminium profielen in vele kleuren te vinden. Er zijn ook voordeuren in aluminium. Kies uit onze veiligheidsdeuren, die eenvoudig te isoleren zijn. Van nature is een aluminium deur meer brandwerend. Ze kunnen ook gemakkelijk worden gerecycled zonder hun eigenschappen te verliezen.

Het mindere aan aluminium deuren is dat ze meer kosten dan houten en PVC deuren. Als buitendeur zijn ze minder bestendig tegen corrosie en niet helemaal krasvrij.

Een aluminium voordeur van 2 bij 0,9 meter kost tussen 1150 en 1300 euro voor een enkele deur, inclusief btw en montage. U kunt op onze pagina gratis en vrijblijvend de prijzen op maat aanvragen bij verschillende bedrijven om zo direct zien welke aanbieder de meest aantrekkelijke prijzen heeft.

aluminium deuren prijzen